6 Ağustos 2017 Pazar

Wise Driver Care Pro 2.1.731.1003

Donanım sürücüleri Windows ve bilgisayarınızın donanımı arasındaki iletişimi kolaylaştırır. Söylemeye gerek yok, modası geçmiş sürücüler program hataları, hatalar, uyuşmazlıklar nedeniyle çökmeler ve daha da kötüsü veri kaybına neden olabilir. Genellikle doğrudan üreticiden en son sürüm sürücü sürümlerini alabiliyor olmakla birlikte, Wise Sürücüsü Bakımı gibi sürücü güncelleyicileri, Doğru web sitesini aramaya ve PC'niz için doğru paketi bulmanız için gerekli zamandan tasarruf edin.

Özellikler
Eski veya sorunlu sürücüleri bulun ve bunları daha sonra geri yüklemek için yedekler oluşturun
• Analiz işlemine başlamak bir düğmeye basmayı gerektirir. Wise Driver Bakımı, bilgisayarınızı eski veya anormal sürücüler (hatalar görebilir) için tarar ve arama sonuçlarını ana pencerede görüntüler. Üstelik kalıntı dosyalar da algılanır ve bir tıklama ile temizleme işlemini başlatabilirsiniz.
• Bulunan sorunları düzeltmek için, istediğiniz öğeleri seçip "Fix" düğmesine basmanız gerekir. Uygulama, güncel yükleyicileri çevrimiçi olarak arar (yükleme kaynağının herhangi bir yerinde belirtilmemesine rağmen) ve bunları PC'nize dağıtmanıza yardımcı olur. Bazı sürücüler anında güncellenirken bazıları değişikliklerin etkili olması için yeniden başlatma gerektirir.

• Sürücüleri güncellemenin dışında özel bir klasöre sürücü yedeklemeleri yapmak için Akıllı Sürücü Bakımı'nı da kullanabilirsiniz. Uygulama, yedeklenecek sürücüleri seçmenizi sağlar ve gerekirse sürücünün önceden kaydedilmiş kopyalarını geri yüklemenize izin verir.

PC'nin performansını değerlendirmek ve birkaç sorunu düzeltmek için ek işlevler
• Bu uygulama, sürücü yönetiminin yanı sıra PC'nizin performansını değerlendirmek için özel bir bölüm sunmaktadır. İşlemci, bellek kapasitesi, ekran kartı, sabit disk ve benzeri gibi çeşitli bileşenlere verilen derecelere dayanılarak, Wise Driver Care genel bir puan görüntüler.
• Adı aksini önerirken Wise Sürücü Bakımı işlevselliği, ses hatalarını ve ağ hatalarını PC'nizde en iyileştirmek ve düzeltmek için genişletilmiştir. Bunlar ek işlevlerken, nasıl çalıştıklarına dair en ufak bir ayrıntıya sahip değiller ve tam olarak hangi sorunları çözebilecekleri ileri düzey bir kullanıcının ararları değildir.
Dokümantasyon ve ek işlevsellik gerektiren kullanıcı dostu bir sürücü güncelleyici
• Wise Driver Care, aranan bir yardımcı program olma potansiyeline sahiptir; ancak, çalışma şeklini ve ek araç kutusunun hangi sorunları çözdüğünü açıklayan birkaç özellikten ve katı bir belgeden yoksundur. Ayrıca, benzer donanım konfigürasyonuna sahip diğer kullanıcıların skorlarına kıyasla genel puana sahip olmak iyi olur.

indir ile ilgili görsel sonucu

Önceki Yazı
Sonraki Yazı

YAZAR

1 yorum:

  1. Wise Driver Care Pro 2.1.731.1003 >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Wise Driver Care Pro 2.1.731.1003 >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Wise Driver Care Pro 2.1.731.1003 >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    YanıtlaSil