4 Ağustos 2017 Cuma

5KPlayer 4.6 FULL



Yeni Stil Video Oynatıcı, kendinizden zevk almanın yeni bir yolunu sunuyor! 5KPlayer, ücretsiz (MKV) HD video oynatıcı, müzik çalar, AirPlay medya flama ve çevrimiçi video indiricisinin bir karışımıdır . Gerçek bir medya oynatıcının neler yapabileceğini görün.
  • Devrim yaratan tasarıma sahip 4K / 5K / 1080p HD video , DVD ve radyo oynayın .
  • Çal MP3 AAC APE FLAC müzik duyularınızı harekete mükemmel.
  • Yerleşik AirPlay gönderici / alıcı ses video akışı dan iPhone 7 .
  • YouTube, Dailymotion, Vimeo vs.'den çevrimiçi videolar indirin .

5KPlayer, Apple AirPlay ™ Teknolojisini destekler  AirPlay Akış Videoları Müzik - Çok Ekranlı Yürütmeyi Daha Kolay Daha Kolaylaştırır

5KPlayer, yerleşik AirPlay ™ teknoloji ile, hem de moonlights AirPlay alıcısı ve AirPlayer gönderici . IOS 10 iPhone 7, iPad, iPod, Windows / Mac OS / mac OS Sierra'daki Apple Watch ve ücretsiz iMac'den MP4, MOV, M4V, MP3, AAC, MacBook / Windows 10/8/7'den Apple'a akışı alır TV 4, AirPlay hoparlörler kablosuz.
Ayrıca, tüm iPhone / iPad / Mac ekranının anında çoğaltılmasını sağlamak için AirPlay Yansıtma özelliğini Mac'e yapılandırır ve 4K 8K UHD videoları kaydetmek için Yansıtma'yı ekran kayıt yardımcı programıyla ilişkilendirir. Gerçek senaryoyu sonsuza kadar yaşayın!
Ücretsiz HD video oynatıcı, 300'den fazla çevrimiçi video ses sitelerini destekleyen bir çevrimiçi video müzik indiricisidir. Abonelik olmadan, sadece YouTube değil, aynı zamanda Facebook, Yahoo, DailyMotion, Vimeo, Vevo, Metacafe, Myspace, Vine, UStream, MTV, Instagram, Bliptv, LiveLeak'den 4K 5K 8K Ultra HD veya 1080P HD videoların çevrimiçi müziklerini ücretsiz indirebilirsiniz. , CBS slideshare ve ücretsiz indir müzik Soundcloud ve diğer en iyi video paylaşım sitelerinden.
5KPlayer ayrıca, MP3 videolarını indiren ve dönüştüren bağımsız bir YouTube olarak çevrimiçi videoları film müziğini MP3, AAC müzik formatı veya zil sesine dönüştürür.
Ücretsiz HD video oynatıcı içgüdüsel olarak müzik ve videonuzun kalitesini arttırır. Bir yandan, çoklu altyazı parçaları ve müzikleri, YouTube videoları ve videolarla 4K / 5K / 8K UHD videoları oynatmak için bölge-dışı bir DVD oynatıcı olarak hizmet ederken, MKV / M2TS / MP4 / AVI / WMV / FLV videolarının hassas oynatımını gerçekleştirir. HD Kamera, Blu-ray video ve uydu radyo etkileyici;
Öte yandan, MP3 müzik, DTS çok kanallı surround ses, AAC, AC3, WMA ve FLAC ve ALAC kayıpsız ses dosyalarını sezgisel olarak anlıyor. Her şeyin güzelce nasıl oynandığını bilen ücretsiz bir medya oynatıcı ve sesli video efektini nasıl yükselteceksiniz. Sırrı: TrueTheater teknolojisi.
indir ile ilgili görsel sonucu
    Önceki Yazı
    Sonraki Yazı

    YAZAR

    0 yorum: