4 Ağustos 2017 Cuma

reaConverter Standard 7.338 Full

ReaConverter, 640 uzantıyı destekleyen görüntü biçimlerinin en güçlü dönüştürücülerinden biridir . Başlıca avantajlarından biri, fotoğrafçılar, tasarımcılar, web sayfası yaratıcıları ve diğer profesyonel görüntü işleme işçileri için ideal olan, büyük dosyalar grubuyla bir kerede çalışmanıza izin vermesidir. Ancak amatörler için de harika sonuçlar veriyor!
ReaConverter, çok sayıda düzenleme yapmak zorunda olduğunuzda resimleri tek tek seçmenin zorluğundan kaçınmak için otomatik olarak dosya boyutu ve / veya uzantısını ölçüt olarak seçmenize izin verir. Seçenek yalnızca yazılımın GUI arayüzü üzerinde Gelişmiş dosya seçmebölümünde bulunmaz , aynı zamanda komut satırı arabirimi aracılığıyla da çalıştırılabilir .
JPEG muhtemelen görüntüleri saklamak ve aktarmak için kullanılan en popüler uzantıdır. Çoğu kullanıcı, e-postayla fotoğraf göndermek veya onları sosyal ağlara yüklemek için bu biçimi tercih ediyor. Sebepler açıktır: JPEG, en basit resim görüntüleyicisi ile açılabilir, küçük boyut ve iyi görüntü kalitesi sağlar.
Biçim, birçok tarama ve faks aygıtları tarafından çıkış uzantısı olarak da kullanılır. JPEG kullanarak bir belgenin hızlı ve küçük bir dijital kopyasını alabilirsiniz. Ancak bu bir raster format olduğundan, elde ettiğiniz belgenin görüntü çoğaltılmasıdır. Gerçek bir metin değil. Bu, taranan JPEG aranamaz veya düzenlenemez demektir. Çalışma alanınıza bağlı olarak, bu önemli bir sorun olabilir. Örneğin, hızlı düzeltmeler yapmak için ihtiyaç duyduğunuz bir sertifikayı veya bir faturayı tararsanız, JPEG biçimi pek yardımcı olmayacaktır.
ReaConverter'ın en son sürümü ile taranan JPEG görüntüleri metinle aranabilir ve düzenlenebilir PDF'lere dönüştürebilirsiniz. Bu güçlü dönüştürücü, bir metnin taranmış görüntüsünü gerçek bir metne dönüştürmek için optik karakter tanıma (OCR) adı verilen gelişmiş bir teknolojiyi kullanır. OCR, tablo formatı veya özel şekiller gibi harfleri, kelimeleri ve metinsel olmayan verileri tanımlamak için şekil ve desen algılama özelliğini kullanır. ReaConverter, bu özelliğin çalışmasını istediğiniz dili ayarlamanıza, böylece size en iyi sonuçları elde etmenize yardımcı olur.
Doğrusallaştırılmış PDF Nasıl Oluşturulur

PDF (Taşınabilir Belge Formatı) hem metin hem de resim verilerini depolamak ve aktarmak için en yaygın kullanılan formatlardan biridir. Temel avantajlarından bazıları, bir görüntüleyiciden diğerine değişmeyen ve ulaşılabilir boyutta mükemmel kalite sunan biçimlendirme içeren herhangi bir işletim sistemiyle uyumlu olmayı içerir.
PDF çevrimiçi içerik yüklemek için yaygın olarak kullanılır ve bu amaçla özellikle lineerleştirme yoluyla optimize edilebilir. Bu, temel olarak onları okurken sayfaları indirmenize izin verir. Ya da başka bir deyişle, bir PDF dosyasına bir bağlantıyı tıkladığınız andan ve onu gerçekten okurken elde ettiğiniz andan itibaren, daha az zaman harcayın.


Piksellerden oluşan bir raster görüntünün ölçeklenebilir vektör grafiklerine otomatik olarak dönüştürülmesi, genellikle karışık sonuçlara sahip olan karmaşık bir süreçtir. Çıktı vektörünün doğruluğu, giriş rasterinin kalitesi, gürültünün ne kadar detaylı veya "temizlenmesi", görüntünün, dönüşüm algoritmaları vb. Gibi çeşitli şeylere bağlıdır. Yanlış şekil ve renk oluşumu yaygın problemlerdir.
Vektörizasyon sırasında ortaya çıkabilecek sorunları önlemek için, reaConverter'ın en yeni sürümü, raster-vektör dönüşüm sürecini özelleştirmenin çeşitli yollarını sunar . Bir anahat veya merkez hattı algoritması seçmek ve girdi vektörü karışık vektör raster içeriği içerdiğinde raster verilerini yoksaymak, mevcut olasılıklar arasındadır.
DWF (Tasarım Web Formatı), genellikle mimari planları, bina projelerini veya ürün tasarımlarını temsil eden çizimlere eklenen bir Autodesk uzantısıdır. Bu format, 1990'ların ortalarında, AutoCAD'in nasıl kullanılacağını bilen ama tasarımlardan sorumlu yaratıcı ekiplerin üyeleri için erişilebilirliği artırmak amacıyla yayınlandı .
DWF dosyaları, tasarım verilerini görüntülemenizi, inceler ve yazdırmanızı sağlar. Tek sayfalı veya çok sayfalı olabilir ve sıkıştırılmışlardır; bu genellikle boyutu küçüktür ve aktarılması veya saklanması kolaydır. Bununla birlikte, çoğu normal görüntü görüntüleyicisi DWF dosyalarını açamaz. Genellikle bazı özel yazılımlar veya bir CAD programı gerektirirler.
Bir basılı belge var mı ve dijital kopyasını almalı mıyız? Tarama hızlı bir seçenektir. Ya da daha da çabuk olanı akıllı telefonunuzla fotoğraflamak. Her iki durumda da, alacağınız metin büyük olasılıkla PNG , JPEG veya TIFF gibi bir raster formatında kaydedilmiş bir görüntüdür . Aslında, ikincisi, metnin iyi bir şekilde görüntülenmesi nedeniyle tarama ve faks aygıtları tarafından sıklıkla tercih edilir.
Ama, erişilebilir ve esnek biçim olmanın hem kayıplı ve kayıpsız sıkıştırma desteklerken, TIFF bir büyük dezavantajı vardır. Bu biçimde taranan metinler düzenlenemez veya aranamaz. Örneğin, taranmış bir kitabınız varsa ve belirli bir anahtar kelimeyi aramanız gerekiyorsa, bu bir sorundur. Veya taranan belgeyi makine çevirisi ile çevirmek isterseniz. Bu gibi durumlarda en iyi çözüm, düzenlenip aranabilen - PDF biçimine dönüştürülmesidir .
STL , üç boyutlu modellerin, kalıpların ve polimerlerle prototiplerin üretilmesini içeren, stereolithography adlı tipte bir 3B baskı teknolojisinde çoğunlukla kullanılan bir görüntü formatıdır. STL formatı başlangıçta tanıtmak ve stereolitografi geliştirmek için 3D Systems, ilk şirket tarafından 1980'li yıllarda başlatılan ve bu sıralarda birkaç bilgisayar destekli tasarım (CAD) programları tarafından desteklenir.
STL dosyaları, yalnızca geometri verileri ve genellikle CAD yazılımı ile oluşturulan görüntüler ile renk, doku veya diğer nitelikler dahil olmak üzere, siyah-beyaz 3D nesneleri saklıyor.
Buna karşılık, AutoCAD'in yer değiştirme biçimi DXF , daha fazla popülerliğe sahip olma ve STL'den daha karmaşık nesne tanımlamaları yapma eğilimi gösterir. DXF hem 2B hem de 3B nesne oluşturma özelliklerini destekler ve özellikleri, formatın ilişkilendirildiği AutoCAD sürümüne göre değişebilir.
EPS (Encapsulated PostScript), resimleri ve çizimleri saklamak için kullanılan bir vektör biçimidir. Bu tür dosyalar harita, logo veya ayrıntılı düzen içerebilir ve hem vektör hem de bitmap verilerini içerebilir. Benzer PS formatıyla karşılaştırıldığında , EPS, grafikleri tanımlamak için PostScript dilini değil, aynı zamanda bazı programlar tarafından görüntülenebilen düşük çözünürlüklü "kapsüllenmiş" bir önizleme saklar.
indir ile ilgili görsel sonucu
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

YAZAR

0 yorum: