7 Ağustos 2017 Pazartesi

WinToHDD Enterprise v2.6 FULL

WinToHDD ile ilgili görsel sonucu

WinToHDD , Windows'un herhangi bir önyüklenebilir ortam olmadan sisteminize Windows'u yüklemek için ücretsiz bir araçtır. Araç, sabit diskinizde önyüklenebilir bir bölüm oluşturmanıza izin veren ve Windows tarafından aygıtınıza yüklemek için BIOS tarafından otomatik olarak kullanılan şekilde kullanılan bir araçtır. Uygulamanın, sürücünüzde belirli bir miktarda ayrılmamış alana sahip olmanız ya da alternatif olarak, Windows'u yüklemek istediğiniz sürücüye ya da sürücüye bölümünün mükemmel biçimde biçimlendirilmesi gerekiyor. Aygıtınıza Windows'un farklı veya aynı sürümünü biçimlendirebileceğiniz ve yükleyebileceğiniz yeniden kurulum için bir seçenek de vardır. Ayrıca gelişmiş bir özellik olan bir Sistem Klonunu gerçekleştirebilirsiniz.
Windows'u yeniden yükleyin
Windows'u yeniden yükle özelliği, bir CD / DVD veya USB sürücüsü kullanmadan Windows 10/8/7 / Vista / 2016/2012 / 2008'i doğrudan bir ISO, WIM, ESD, SWM, VHD, VHDX dosyasından yeniden yüklemenizi sağlar. Bu özellik sayesinde, bilgisayar teknolojisi hakkında hiçbir şey bilmeseniz bile Windows'u yalnızca birkaç tıklama ile kolayca yeniden yükleyebilirsiniz.

Windows'u yükle
Bu özellik sayesinde, Windows 10/8/7 / Vista / 2016/2012 / 2008'i ISO, WIM, ESD, SWM, VHD, VHDX kullanarak Microsoft Windows işletim sisteminizin yüklü olduğu diskler dışındaki disklere kolayca yükleyebilirsiniz Görüntü dosyasına veya kurulum kaynağı olarak bir CD / DVD sürücüsüne bağlayın.

Sistem Klonlama
Sistem kopyalama özelliği, eski diskten yeni bir diske (HDD / SSD) mevcut Windows OS kurulumunu (Windows 10/8/7 / Vista / 2016/2012/2008) kopyalamanıza olanak tanır; bu özellik sayesinde tam bir kopyasını üretebilirsiniz Varolan Windows sisteminin başka bir diske.

Çoklu Kurulum USB
Bu özellikle hem BIOS hem de UEFI bilgisayarlarında aynı USB sürücüsünden Windows 10/8/7 / Vista / 2016/2012 / 2008'in herhangi bir sürümünü (64 ve 32 bit) yüklemek için bir Windows kurulum USB flash sürücüsü oluşturabilirsiniz. 


https://drive.google.com/file/d/0Bxz-CXZPhUKyTy0zMi12cE4xYTQ/view?usp=sharing

Önceki Yazı
Sonraki Yazı

YAZAR

0 yorum: