3 Ağustos 2017 Perşembe

MacPaw CleanMyPC 1.8.8.962 FULL




CleanMyPC, Windows bilgisayarları için bir takım temizleme araçları içerir. Ana temizleme bileşeni, bir bilgisayardan gigabayt'lık dosyaları kaldırmayı vaat ediyor ve beş bakım aracı tarafından yedekleniyor: Güvenli Silme, Tam Kaldırma, Kayıt Bakımı, Otomatik Çalıştırma ve Gadget'lar ve Uzantılar Yöneticisi.

ÖZELLİKLER 

Tarama
* Tarama sırasında CleanMyPC, güvenli bir şekilde çıkarılacak dosyaları bulmak için sabit sürücünüzü analiz eder. "Önbellek ve Günlükler", "Yardım Dosyaları", "Ekstra Diller" ve "Çöp Kutusu ve Önemsiz" olmak üzere dört kategoriye ayrılırlar. Onların arasında, tam olarak ne olduğunu açıklamak için yürüyelim.

Önbellek & Kayıtlar
* Windows ve uygulamalar bilgisayarınızda çalışırken, yükü hızlandırmak için genellikle "hazır" veriler yığınlarını sabit sürücüye depolarlar. Bu parçalara "Önbellek dosyaları" denir. Ancak bazen bu uygulamalar dosyaları silmiyor ve bazı uygulamalar yerleşik "önbellek kontrol mekanizmaları" ile gelirken (Windows'un kendisi de dahil olmak üzere) çoğunlukla sabit sürücünüzde gereksiz yere oturan çok miktarda veri bırakıyor. CleanMyPC bu dosyaları tanımlayabilir ve silmek için hangilerinin güvenli olduğunu bildirir. Günlük dosyaları, Windows ve uygulamaların etkinliğini kaydederler ve genellikle bilgilendirme amaçlı kullanılır. Bunları kaldırmak, uygulamanızın işlevselliğini etkilemez, ancak sabit disk alanınızı kurtarabilir.

Yardım Dosyaları
* Çoğu uygulama (hem Windows'un kendisi), programın işlevselliği ve iş akışı hakkında bilgi içeren yardım dosyalarıyla birlikte gelir. Zaten özgürce kullandığınız uygulamalar için yardım dosyalarını güvenli bir şekilde kaldırabilirsiniz. CleanMyPC, kenar çubuğundaki ilgili "Yardım Dosyaları" bölümünü tıklayıp yalnızca kaldırılmasını istediğiniz dosyaları kontrol ederek yardım dosyalarını seçerek kaldırmanıza izin verir.

Ekstra Diller
* Bazı uygulamalar dahili dil çevirileri ile gelir (örneğin İspanyolca, Rusça veya Almanca). Bu sadece arabirim çevirilerini etkiler - yine de uygulama içindeki herhangi bir dilde metin yazabilirsiniz. Uygulamanızı tek bir dilde istediğiniz için geri kalan boş alana güvenle kaldırabilirsiniz. CleanMyPC, bilgisayarınızı tarar ve ekstraları kaldırmanızı öneren, çoklu dil çevirileri bulunan uygulamaları bulur. Gerekirse, yalnızca temizlemek istediğiniz uygulama çevirilerini kontrol edebilirsiniz.

Çöp Kutusu ve Önemsiz
* Bu bölümde CleanMyPC çeşitli dosyalar için tarama yapabilir, bunlar genellikle kendiniz erişebilir, ancak yine de kaldırabilirsiniz. Bunlar:
- "Geri Yükleme Noktaları" (Windows tarafından oluşturulan yedek dosyalar. Sisteminizi her zaman kurtarabilmeniz için en son geri yükleme noktası CleanMyPC tarafından kaldırılmaz).
- Tüm sabit disklerinizde bulunan "Geri Dönüşüm Kutusu" klasörleri.
- "Kilitlenme raporları" - bir şey çöktüğünde, uygulama sonlandırıldığında veya kritik bir hata olduğunda uygulamalar ve Windows tarafından oluşturulan dosyalar oluşur.

Ek Yardımcı Programlar
CleanMyPC, temizleme ve tarama özelliklerine ek olarak, bilgisayarınızı güvenilir, hızlı, temiz ve yeni bir makine gibi kullanmanıza yardımcı olmayı amaçlayan dahili yardımcı programlarla birlikte gelir.

Güvenli Silme
* Sadece Geri Dönüşüm Kutusu'ndan dosya ve dosyaları çıkardığınızda üçüncü parti veri kurtarma yazılımı tarafından geri getirilebilir. Ancak bazen dosyaları iyi bir şekilde kaldırmanız gerekir - ve CleanMyPC'nin "Güvenli Silme" nin size yardımcı olacağı yer burasıdır. "Güvenli Sil" ile kaldırılan dosya ve klasörler kurtarılamaz. Bu, dosyaları sabit sürücülerden kalıcı olarak çıkarmadan önce sıfırlarla ("sıfırlama") birkaç kez yeniden yazarak elde edilir.

Tam Kaldır
* Bilgisayarınızdaki çoğu uygulama, sisteminizden kullanmaya son vermeye karar verdiğiniz uygulamayı kaldıran özel bir kaldırıcıyla birlikte gelir. Bununla birlikte, bazı dosyalar (uygulama tercihleri, önbellekler, veri vb. Gibi) genellikle uygulama ile birlikte silinmez ve sisteminiz disk alanını kaplar ve bilgisayarınızı yavaşlatır. CleanMyPC? Nin "Complete Uninstall" özelliği, iz bırakmadan uygulamaları kaldırabilmenize yardımcı olur. Bunu yapmak için, bir fabrika kaldırıcıyı başlatmak için ekrandaki talimatları izlemeniz gerekir ve CleanMyPC işini tamamladıktan sonra onu alacaktır ve gereksiz kalanları kaldırmaya devam edin.

Kayıt Defteri Temizleme
* Windows kayıt defteri, Windows'un kendisi ve tüm yüklü uygulamalar için yapılandırma ayarlarını ve seçeneklerini depolayan bir veritabanıdır. Kayıt defteri, aynı zamanda kötü amaçlı yazılım ve casus yazılım programlarını da içerebilen yüklü tüm uygulamalar tarafından okunur ve yazılır; bu bazen yığılmış veya kısmen bozulmuştur. Bu, elle düzeltilemez (derin teknik bilgi ve tecrübeniz yoksa) CleanMyPC'nin kayıt defteri bakım yardımcı programının kayıt defterinize bakmasına izin vermenizi öneririz. Bilgisayarlarınızın kayıt defterini taramak için "Yeni Kayıt Tarama" yı tıklayın ve taramanın bitmesini bekleyin. CleanMyPC hatalı girişler bulacak ve tümünü tek seferde veya seçerek onarmayı teklif edecektir.

indir ile ilgili görsel sonucu
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

YAZAR

1 yorum:

  1. Macpaw Cleanmypc 1.8.8.962 Full >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Macpaw Cleanmypc 1.8.8.962 Full >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Macpaw Cleanmypc 1.8.8.962 Full >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    YanıtlaSil