3 Ağustos 2017 Perşembe

PCDJ DEX DJ 3 Software 3.8.0.1 FULL






DEX 3, basit DJ'lerin ötesine geçmenizi sağlayan MAC ve Windows için profesyonel DJ Yazılımıdır. Sezgisel olarak müzik, müzik videoları ve ana karaoke'yu hassas bir şekilde karıştırın. Neden sadece bir işlevi olan veya birden fazla ürün kullanan bir ürüne yerleşelim? DEX 3, modern ve çok yönlü bir DJ'li tüm özelliklere sahip tek DJ yazılımı olup, her işi başarıya dönüştürmek için gereklidir.
Beat-grid tabanlı otomatik vuru karıştırma ve anahtar algılama ile parçaların birbirine karıştırılması kolaydır, böylece karışımınızın diğer yönlerine odaklanabilirsiniz. Dinleyicileriniz canlı karıştırma veya automix kullanarak DEX 3'ün endüstri lideri özel ses motoru tarafından sağlanan üstün ses kalitesinin keyfini çıkaracaktır.
DEX 3, günümüzün en sıcak DJ kontrol cihazları için gecikme süresi olmadan oynatma ve destek sunar; Döngüler, sıcak ipuçları ve tüm çalma özellikleri ultra duyarlıdır. DEX 3, yalnızca bir klavye veya fare veya 90'dan fazla desteklenen DJ denetleyicilerinden birini kullanarak kendi müzik ve video kitaplığınızdan, iTunes'tan veya Pulselocker'ınızdan karışımlar oluşturmanızı sağlar .
DEX 3'ü bugün indirin ve hayal gücünüzü artırın - DEX 3, tam DJ karıştırma yazılımı çözümü! YENİ: Bir Pulselocker Akış Aboneliğiyle DEX 3'te sınırsız müziğe erişin  !
DEX 3 DJ Yazılım Versiyonlarını Karşılaştır
Taşıma ve DJ Mikser Kontrolleri
DEX 3, her şeyi karıştırmayı kolaylaştırır . DEX 3 kullanıcı arayüzü ve taşıma kontrolleri, CD Decks'e çok benzer ve yüksek kaliteli fiziksel DJ mikserlerinde olduğu gibi gelişmiş karıştırıcı kontrolleri içerir.
Video karıştırma kontrollü olsun olmasın , geleneksel 2-Güverte arabirimini ( cilt ) kullanın veya birlikte verilen 4-Deck DEX 3 kaplamalardan biriyle katman katın ( veya bir DEX 3 Kaplamasını İndirin ). Yalnızca müzik karıştırma veya kitleniz için bir müzik video karması gerçekleştirme konusunda , BPM ızgara tabanlı tempo-senkronizasyonu , akıllı döngü, anahtar kilidi, sıcak ipucu noktaları , filtreler ve efektler kusursuz çalışır.
DEX 3 Taşıma ve Karıştırıcı Kontrolleri


DEX 3 Tarayıcı
Gelişmiş Ortam Tarama Ara, Çalma Listeleri ve Automix ile
DEX 3, tüm müzik, müzik videoları ve karaoke dosyalarınız için gelişmiş bir medya dosyası tarayıcısı içerir. ITunes çalma listeleri de otomatik olarak içe aktarılır, böylece hemen karıştırmaya başlayabilirsiniz.
Birlikte verilen kütüphane filtreleri, yalnızca çalışmak istediğiniz dosya türünü görmenizi sağlar ve hızlı arama özelliği yazarken siz sonuçları görüntüler. Özel oynatma listeleri oluşturun veya sabit diskinizdeki dizinlerden listeler oluşturun. 'Geçmiş' listesi, geçmişe göre filtrelenebilir, böylece geri dönüp bir önceki karışık seti tekrar kullanabilirsiniz. Albüm resmi ve renk kodlaması , aradığınız parçaların / parçaların bulunmasını kolaylaştırır. Yeni "Liste Modu", daha geleneksel bir sütun stili düzenine olanak tanır. Oynatma listesi oynatma otomasyonu doğru inşa edilmiştir; Ara vermek isterseniz Automix veya Shuffle Play'i devreye sokun .
Pulselocker Müzik Aboneliği
DEX 3'de 44+ Milyon Trape İle Uygulama İçi Erişim | Çevrimiçi veya Çevrimdışı Kullanım
Pulselocker, yalnızca DJ'ler için yapılan ilk müzik akışı hizmetidir. Doğrudan DEX 3'e entegre olan Pulselocker, DEX 3 tarayıcısından gelen büyük ve bağımsız etiketlerdeki tüm türlerdeki 44 milyonun üzerinde kronun güncel bir kataloguna erişmenizi sağlar. Kullanım web sitesinin bulma araçlarını sonra, yeni müzik bulmak için çevrimdışı Parkurlarınızı almak  ve bir internet bağlantısı olmadan setleri oynarlar. (Yalnızca çevrimiçi akış için 9.99, akışlı ve sınırsız çevrimdışı parça için 19.99 dolar)
Için bir iki haftalık ücretsiz deneme başlatmak basitçe DEX 3 tarayıcıda 'Pulselocker' simgesini sağ tıklayın ve 'Login' seçin.
PULSELOCKER HAKKINDA DAHA FAZLASIN ÖĞRENİN
Pulserocker ile DEX 3 DJ Karıştırma Yazılımı
DEX 3 Karıştırma Yazılım Etkileri ve Örnekleyici
Dahili Efektler Ve Örnek Oyuncu
DEX 3'ün içerdiği ses efektleri "Yankı, Gecikme, Geri Döndürme, Phaser, Flanger ve Autopan" ı uygulayarak, setlerinizi daha da zenginleştirecek - ya da her seferinde bir kez ya da yepyeni sesler yaratmak için katmanlı olarak. Islak / kuru, BPM senkronizasyonu ve efekt başına çeşitli parametreler de dahil olmak üzere DJ'lerin beklediği efekt kontrolleri.
Efekt bölümleri, seçtiğiniz ve karışımın üst kısmında oynatılan ve çalınabilen 8 ses klipi yüklemenizi sağlayan bir Örnek Oynatıcı için bir düğmeye basılarak değiştirilebilir. Örnekleri sorunsuz bir şekilde düşürmek için örneklerinizi master oynatıcıya BPM olarak senkronize etmeyi seçin.
Ses ve Video Karışınızı Kaydedin
Yerleşik kayıt özelliklerini kullanarak ses ve video karışımlarınızı DEX 3 ile yakalayın.
Potansiyel bir müşteriyle paylaşmak için tam HD olarak bir video mix oturumu kaydetmek ister misiniz ? DEX 3 çarpıcı 1920 × 1080 HD'de kalite kaybı olmaksızın bir video karması çekecek, böylece bitmiş karışımınızı istediğiniz şekilde sunabilirsiniz. En son DEX 3 sürümü, Icecast (akış medya sunucusu) için yerleşik destek içeriyor; böylece ses mikslerinizi internet üzerinden tüm hayranlarınıza canlı yayınlayabilirsiniz.
DEX 3 VJ Yazılımıyla Video Kaydedin
DEX 3 ile ekran yer paylaşımları oluşturma
Metin, Resim Ve Video Yerleşimlerini Ekranda Görüntüle
DEX 3 ile çarpıcı çok katmanlı ekran üstü metin, resim ve video bindirmeleri oluşturun ve gösterin.
İletileri, resimleri ve videoları (otomatik olarak döngülerini) ekranda hayranlarına ve müşterilerinize göstermek için yeni yer paylaşımı özelliğini kullanın. Tebeşirler, içecek spesiyalleri, DJ logonuzu ve arzuladığınız diğer şeyleri birkaç tıklama ile gösterin. İstediğiniz kadar çok katmanlı özel yer paylaşımı kaydedebilir ve canlı görüntüleyebilirsiniz.
Kitlenize mükemmel görsel sunum oluşturmak için tüm öğelerin konumunu, boyutunu ve opaklığını ayarlayın. Metin yer paylaşımı söz konusu olduğunda, yazı tipi ve renk değiştirilebilir.
85+ UYUMLU DJ KONTROL CİHAZLARI
DJ Kontrol Cihazları , DEX 3 üzerinden dokunmatik kontrol sağlar ve karıştırırken daha fazla yaratıcılık sağlar. Popüler DJ ekipman üreticileri tarafından üretilen 85'den fazla DJ kontrol cihazı doğal olarak desteklenmektedir; bu da sıfır konfigürasyona ihtiyaç duyulması demektir, böylece karışımı hemen alabilirsin. Bir defada birden çok DJ kumandası kullanın - DEX 3, bir denetleyicinin gerçek zamanlı olarak ne zaman bağlandığını bile tespit edecektir. DJ kumandanız desteklenen listemizde yok mu? Kendinizle kolayca eşleştirmek için LEARN'i kullanın .

Bir düğmeye bastığınızda, bir düğmeyi bükün veya DJ kontrol cihazınızdaki plakayı çizin. DEX 3, gecikme olmaksızın derhal tepki verecektir.

Desteklenen DJ kontrolörleri
PCDJ Destekli DJ Kontrolörleri Numark, Pioneer, Denon DJ, Reloop ve Daha Fazlası
Nasýl göstereceđiz! Temelleri, daha gelişmiş DJ karıştırma yazılımı işlevselliğine kadar kapsayan DEX öğretici videolar serisini piyasaya sürdük. Öğretici videolarımız, karmaşık bir kılavuzun üzerine dökülmeden, en iyi DJ yazılımımızı nasıl kullanacağınızı öğrenmek için her zamankinden daha kolay hale getiriyor. DEX'in ücretsiz güncellemeleri hazır olduğundan ek DEX öğretici videolar da olacak şekilde kontrol etmeye devam edin.
PCDJ, DEX 3 kullanıcılarına video karıştırma DJ'leri ve VJ'ler için yüksek kaliteli MP4 müzik videoları sunmak için Video Havuzu ile birlikte çalışıyor.
Video Pool aboneliği hizmeti çeşitli abonelik katmanlarına sahiptir ve kentsel ve kulüp DJ'leri / VJ'ler için geniş bir hip hop, R & B, dans, rock, 90s, eski okul, pop, reggae, karışımlar, mashuplar ve premium DJ video remixleri sunar .
Video Havuzu Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin
Video Havuzu Büyük Abonelik
HD MP4 Karaoke Örnek Klip
HD MP4 Karaoke İndirme Paketleri Tanıtımı
Karaoke Cloud'daki ortaklarımız, tam hareketli arka planlara sahip yüksek çözünürlüklü karaoke indirme paketleriyle çıtayı yine yükseltti . Sıradanınızdan uzun bir yol olan video arka planları olan müthiş şarkıları sergilediğinizde rakiplerinden dikkatleri çekin ve kitlenizi uzaklaştırın.
Her parçada, sahaya mükemmel kayıtlarla ustalıkla koordine edilmiş içeriğe uyacak şekilde dikkatli bir şekilde tasarlanmış güzel hareketli arka planlarla dolu HD Ses ve Video bulunur.
Çeşitli HD MP4 karaoke indirme paketleri mevcuttur ve geri sık kontrol edin, ek paketler yolda!
DEX 3 Özellikleri
Profesyonel sınıf karıştırıcı ve çalma listeleri ile 4 adede kadar DJ destesi (video ve karaoke için iki adet)
Pulselocker akış desteği (çevrimdışı oynatma ile)
 Ses ve Video Tabları ile çeşitli 2 katlı ve 4 katlı deriler
Cilt desteği - DEX 3 ( Cilt Tasarımcısı ) görünümünü değiştirin ( DEX 3 Skins )
Tamamen manuel veya otomatik karıştırma (tek tıkla yendi eşleştirme)
Dahili Etkiler (Filtre, Echo, Reverb, Flanger, Pan, Bitcusher ve daha fazlası)
Video karıştırma (pitch, break, reverse, scratch video dahil)
Video efektleri, Video geçişleri ve YENİ Video Mix Kaydı
Ekrandaki kitleye görüntülemek için Metin, Resim ve Video Yerleşimleri oluşturun
Karaoke Şarkıcılar Listesi  (daha fazla bilgi için tıklayınız)
Zaman kodu vinil / CD desteği
Biçim filtreleri ile sağlam kitaplık, yazarken arama yapın ve etiket düzenleme (Yeni: "Liste Modu")
Çalma listesi / tarayıcıda yazı tipini dinamik olarak (gerçek zamanlı olarak) değiştirin (odaklanmak için listede basın ve daha sonra klavyenizde + / - / 0 tuşlarına basın)
İpuçları ve ilmekleri (ve sıcak ipuçlarını) saklayın ve çağırın
Dikişsiz akıllı döngü ve yendi atlama
Toplu işleme ile otomatik şebekeye dayalı BPM algılama
Harmonik karıştırma için otomatik Anahtar Tespiti
Sıfırlama, adım, ters oynatma ve fren içeren vinil simülasyon
Kulaklık verme ve izleme
90'dan fazla DJ Denetleyicisi için destek 
MIDI denetleyicilerinin varış ve kaldırılmasının otomatik tespiti
Mikrofon için analog giriş (konuşma ile), pikaplar veya CD oynatıcılar
Harmonik / anahtar karıştırma için basamak ölçeklendirme
Anahtar step - dijital okumayla yapılandırılabilir (tam / yarım / çeyrek adımlar)
Mix-In / Mix-Out (Cue Girişi / Çıkışı) noktaları da dahil olmak üzere gelişmiş otomatik karıştırma
Algısal otomatik kazanç (ses seviyesi kontrolü)
Geçen Süre Seçenekli Otomatik Dağıtım (IE: Her 3 dakikada bir bir sonraki satıra geçme)
Örnek bir oyuncu - ses kliplerini yükleyin ve onları tetikleyin
Karaoke CDG (MP3 + G Zip ve sıkıştırılmamış) desteği
Karışımı MP3, WAV veya AIFF'ye kaydedin
Tuş Kilidi (Master Tempo) - Çok yüksek kaliteli seçenek mevcuttur!
ASIO / CoreAudio düşük gecikme süresi desteği
Sınırsız listeler, disk explorer, veritabanı ve iTunes kütüphanesi içe aktarma desteği ile sistemi tarama
Anında erişebilmek için tüm şarkı RAM'e yüklenir
DEX 3 mp3, m4a, wav, aiff, ogg, flac, mp3 pro, wma, wma pro, mp4, mpeg, avi, mov, flv, mkv, wmv, mp3 + G, sıkıştırılmış mp3 + G ve daha fazlası! DRM)
DEX 3, çapraz platformda çalışır; bu nedenle, bir MAC'da olduğu gibi, satın alımınız bir Windows bilgisayarında eşit derecede iyi çalışacaktır!

indir ile ilgili görsel sonucu
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

YAZAR

0 yorum: