6 Ağustos 2017 Pazar

TorrentRover 1.2.0 PORTABLE

 

Dosyaları internet üzerinden paylaşmak birçok yönden yapılabilir ve en hızlıdan biri hala BitTorrent teknolojisidir. Popüler torrent dosyaları, sahipleri tarafından sunulan öğelerin eşler arası yüklemelerine izin verdiklerinden günümüzde çok aranmaktadır. Ancak bu tür öğeleri bulmak, kullanıcıları tehlikeli alanlara götürebilir, çünkü bu dosyaların saklandığı alanların  çoğu, tıklamaya başlamanın en güvenli yeri değildir. Bazı risk faktörlerini ortadan kaldırmak ve TorrentRover gibi sorguları yerine getirmek için birleşik bir arabirim oluşturmak.

Bu uygulama kullanıcı dostu sessiz ve güzel bir arayüz sayesinde herkesin sonradan dosyaları bulmalarını mümkün kılacaktır. Bu noktada yapılması gereken önemli bir ifade, bu yardımcı programın yalnızca torrent dosyalarını bulup indirdiklerini ve bağlandıkları içeriği değil.

Ana pencereden kolayca erişilebilen 'Hızlı arama', istediğiniz içeriği yazmanıza ve bulmanıza olanak tanır. Hatta aramayı daraltmanıza, yalnızca kitaplar, çizgi romanlar, resimler, müzik ve diğerleri için sonuçlar elde etmenize yardımcı olabilecek kategorilerin bir listesi var.


http://95.141.193.17/noload2/files/065/TorrentRover.rar
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

YAZAR

1 yorum:

  1. Torrentrover 1.2.0 Portable >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Torrentrover 1.2.0 Portable >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Torrentrover 1.2.0 Portable >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    YanıtlaSil