6 Ağustos 2017 Pazar

VueMinder Ultimate 2017.02

VueMinder Ultimate - tam özellikli bir takvim ve hatırlatma programıdır. Bu, o özel alanları içeren veri genişletme veya veri öğelerini birbirine bağlama yeteneğiyle tüm etkinliğinizi, görevlerinizi, notunuzu ve iletişim verilerinizi tek bir yerde birleştirir.

Veriler yerel ağınız üzerinden de paylaşılabilir - personelleri eşit tutmak için ucuz ve güvenli bir yol arayan ofisler için idealdir. VueMinder, Google Takvim ile otomatik 2 yönlü olay ve görev senkronizasyonunu destekler ve çevrimiçi veya çevrimdışı olmanıza bakılmaksızın programınızı gösterebilir.

Veriler Outlook ile de senkronize edilebilir. Bir takvim tarayıcı, tatiller, yerel hava durumu ve daha pek çok şey gibi birçok takvim eklemenize izin verir. Gün, hafta, ay, zaman çizelgesi, yıl ve liste görünümlerinde yer alan kendi takviminizi de oluşturabilirsiniz. Öğeler, ilişkili takvime, kategoriye, önceliğe veya yere göre filtrelenebilir veya renkli olabilir.

Uygulama, kullanıcılara takvimi web sayfaları olarak kaydetme imkanı sunar. Geniş bir düzen stilleri yelpazesi ve ne olacağını tam olarak göstermek için dinamik olarak yenilenen bir önizleme penceresi bulunan baskı özellikleri de sağlanır. VueMinder, anımsatıcıların görünümünü, açılır pencereler ve göze batmayan masaüstü uyarıları gibi işleme biçiminde gerçekten parlıyor.
Hatırlatıcılar, medya dosyalarını oynatmak ya da metin-konuşma tanımlarını okumak üzere yapılandırılabilir. Hatırlatıcılar, bir etkinliğin veya görevin başlangıcı ve bitişi temelinde planlanabilir.

Hatırlatıcılar, e-posta, SMS veya sesli telefon yoluyla kendinize veya başkalarına iletilmek üzere programlanabilir.

Özellikler

* Esnek hatırlatma seçenekleri
* Google takvim senkronizasyonu
* Verileri bir yerel ağ üzerinden paylaşın
* Tarihlere arka plan resimleri ekleyin
* Web sayfası olarak kaydet
* Tamamen özelleştirilebilir olay görünüşleri
* Verileri gün, hafta, ay ve daha başka tarihlere göre görüntüleme
* İletişim veri yönetimi
* E-posta ile takvim, etkinlik ve toplantı istekleri gönderme
* Esnek yineleme seçenekleri

https://cloud.mail.ru/public/8pvh/TPYeP4UQ3

Önceki Yazı
Sonraki Yazı

YAZAR

0 yorum: