6 Ağustos 2017 Pazar

Right Click Enhancer Pro 4.5.2 FULL


Sağ tıklama menüsüne daha temiz ve daha düzenli masaüstüne giden uygulamaları, dosyaları ve klasör kısayollarını eklemenizi sağlar. Ayrıca sağ tıklama menüsünde alt menüler oluşturabilir, böylece sağ tıklama menüsü asla karışık görünmez.

PC'nize yeni bir uygulama yüklediğinizde bazıları sağ tıklama menüsüne yeni seçenekler ekliyor. Bu girdiler uygulamayı hızlı bir şekilde kullanmayı sağlarken, tüm kullanıcılar bunu yararlı bulmaz. Bu uygulamanın sağ tıklama Editör aracı istenmeyen sağ tıklama menü seçeneklerini bu tür kaldırmak veya devre dışı bırakmak için izin verir.

Dosyaları daha hızlı kopyalamanıza yardımcı olacak Sağ Tıklama Geliştirici'yi kullanarak menüye göndermek için yeni dosya ve klasör kısayolları ekleyebilirsiniz. Dosyaya sağ tuşla tıklayın ve o yere kopyalamak için menüye gönder'i kullanın. Öğeleri hızlı bir şekilde kopyalamak veya taşımak için Klasöre kopyala ve Klasöre taşı seçeneğini de kullanabilirsiniz.

Sağ Tıklama Geliştirici'yi kullanarak yeni dosya türleri ekleyebilir veya eski dosya türlerini yeni menüden kaldırabilirsiniz. Varsayılan içeriğe sahip dosya türlerini bile ekleyebilirsiniz, böylece bir dahaki sefere yeni bir menü kullanarak bu dosya türünü oluşturduğunuzda, o içerik zaten mevcut dosya elde edersiniz.

Windows'un tüm yapılandırma seçeneklerini tek bir yerde getiren ünlü Tanrı Modu seçeneği gibi sağ tıklama menüsüne bazı yararlı seçenekler ekleyebilirsiniz. Dizin dosyaları ve klasörleri listesi oluşturmanıza, çoklu dosya ve klasörlerin kolayca ve diğerlerinin üretkenlik ayarlarını yapmasına yardımcı olabilecek çok sayıda seçenek var.

Mevcut sağ tıklama menü girişlerinin sırasını değiştiremezsiniz. Sağ Klik Kısayolları Oluşturucu tarafından oluşturulan alt menüye eklenen sağ tıklama menü girişlerinin sırasını değiştirebilirsiniz.

Son zamanlarda bazı anti-virüs programları sağ tıklama Enhancer Professional'ı bir virüs olarak işaretliyor. Durumun böyle olmadığını veya asla olmayacağını garanti edebilirim. Bunu yaşarsanız, yanlış bir pozitiftir. Anti-virüs yazılımı tarafından sahte olumlu olarak işaretlenmediğinden emin olmak için yazılımlarımı yayımlamadan önce Virustotal ile hep kontrol ediyorum. VirusTotal ve Jotti Malware Tarama sonuçlarını, ilgili linke tıklayarak en son sürüme göre bulabilirsiniz.

RBSoft, her PC kullanıcısı için günlük bilgisayar görevlerini kolaylaştıran yazılım geliştirme konusunda uzmanlaşmış bir yazılım şirketidir. Sağ Tıklama Geliştirici, Internet Explorer'da sağ tıklama menü girişlerini eklemenizi, düzenlemenizi veya kaldırmanızı sağlar.

Dosyalar ve diğer unsurlar altında gösterilen açıklama dosyasını Sağ Tıklama Geliştirici'yi kullanarak düzenleyebilirsiniz.

Right Click Enhancer Professional'ı kullanarak kayıt dosyasına kaydettiğiniz tüm değişiklikleri verebilir, böylece bu dosyayı diğer bilgisayarda kullanabilir ve uygulamayı yüklemeden bu bilgisayarda aynı değişiklikleri yapabilirsiniz.

Ürünün kullanım ömrü boyunca hem büyük hem de küçük sürümler için ücretsiz yükseltmeler alacaksınız. E-posta ve destek forumu sayesinde ömür boyu destek olun.


https://cloud.mail.ru/public/e14837251398%2FRight_Click_Enhancer_Pro.rar


Önceki Yazı
Sonraki Yazı

YAZAR

0 yorum: