3 Ağustos 2017 Perşembe

Advanced SystemCare Pro 10.5.0.869 FULL


Gelişmiş SystemCare 10 Pro, her zaman hazır, otomatik, hepsi birarada PC optimizasyon yardımcı programı sağlar; bilgisayarı tespit etmek, temizlemek, onarmak, hızlandırmak ve eninde sonunda PC'yi korumak için One Click çözümleri konusunda uzmanlaşmıştır. Advanced SystemCare 10 ile kullanıcıların çevrimiçi gizliliğini daha iyi korumak için, Protect sekmesi yeni eklendi; bu, tarayıcıyı kapattığında gizlilik izlerini otomatik olarak temizleyerek tarayıcıyı korumak için hızlı erişim sağlamak için tasarlandı ve Tarayıcı Anti-virüs tarayıcı tarafından kötü amaçlı eklenti saldırısı tespit edildi ve engellendi. İzleme ve Eklenti Temizleyici bu sekmede.


Özellikler :

PC'nizi en yüksek performansta çalıştırmaya devam eder. Bilgisayarınızı ve ağ yapılandırmanızı nasıl kullandığınıza bağlı olarak sisteminizin yerleşik gücünü serbest bırakarak Windows'u mükemmel sistem performansı ve en yüksek İnternet hızı için tam olarak optimize eder. PC'nizi bir iş bilgisayarı, üretken bir iş istasyonu, bir eğlence merkezi, bir oyun makinesi veya bilimsel bir bilgisayar PC'ye dönüştürür.

PC güvenliği ekstra koruma ile savunur. Windows güvenlik ortamını tespit eder ve analiz eder. Casus yazılımları ve reklam yazılımlarını, casus yazılımlara, bilgisayar korsanları ve korsanların bilgisayarınıza kötü amaçlı programlar yüklemesini önlemek için güncel tanım dosyalarını kullanarak tarar ve kaldırır. PC'nizin etkinlik geçmişlerini siler ve günceller.

Tek bir tıklama ile 10 kadar yaygın PC problemi çözülür. Gelişmiş SystemCare, daha güçlü özelliklere sahip önceki sürümlerden kullanım kolaylığını devralır. Tek bir tıklama ile on adet PC problemini tarar ve onarır ve bilgisayarınızı gizli güvenlik tehditlerine karşı korur.

ActiveBoost işlevi ile gerçek zamanlı optimizasyon. Aktif olarak arka planda çalışan ve gerçek zamanlı olarak sistem kaynaklarını akıllıca yöneten teknoloji olan ActiveBoost, etkin olmayan kaynakları sürekli algılar ve CPU ve RAM kullanımını optimize eder.

Günlük PC bakımı için 20'den fazla akıllı araç. Gelişmiş SystemCare, IObit'in en yeni Araç Kutusu'nu, günlük PC bakımı ve gelişmiş gereksinimler için 20'den fazla akıllı araçla bütünleştirir. Araç Kutusu özelliği, sistemin temizlenmesi, optimize edilmesi ve onarılması, güvenlik artırımı için araçlar ve PC sistemi üzerinde tam kontrol araçları gibi araçları içerir.

Veritabanını güncel tutmak için bulut teknolojisi. Yeni "Bulut" teknolojisi, veritabanının her zaman güncel tutulmasını sağlar; böylece en yeni tanım ve yapılandırmalardan yararlanabilirsiniz.

Çalışmak ve oyun oynamak için PC'nizi yükseltin. Artık iki Turbo Boost seçeneğiniz var, Çalışma Modu ve Oyun Modu. Buna ek olarak, ana ekrandan her modun yapılandırmasını şimdi ayarlayabilirsiniz.

Yeni nesil kayıt defteri derin temizleme ve iyileştirme. Kayıt defteri önemsizini güvenle temizler, sıkıştırılmış kayıt defteri sıkışır ve en iyi performans için tüm kayıt defterini birleştirir. Diğer yardımcı programların "Deep Scan" teknolojisi ile özlediği kayıt defteri hatalarını bulur ve düzeltir.

Arka planda otomatik olarak çalışır. Bu güçlü yardımcı program sürekli olarak, otomatik olarak ve sessizce PC'nizde arka planda çalışır. Programı düzenli bir programda ayarlayabilir veya sadece bilgisayarınız boşta olduğunda otomatik olarak çalışmasına izin verebilirsiniz.

Daha hızlı başlatma ve daha az kaynak kullanımı için yeni UI teknolojisi! Yeni UI teknolojisi ile Advanced SystemCare, daha az sistem kaynağı kullanarak daha hızlı başlayacak.

32bit / 64bit sistem için yeni mimari ve yeniden yazılmış kaynak kodları! Bu iyileştirmeler PC'nizi daha eski sistemlerde dahi stabilize ederek daha verimli ve istikrarlı bir şekilde çalışmasını sağlayacaktır.

Daha güçlü temizleme ve optimizasyon işlevlerine sahip Geliştirilmiş Bakım modülü. "Bakım" modülündeki yeni gelişmeler, PC'nizi çok daha etkili bir şekilde tarayacak ve temizleyebilecek "Başlangıç ​​Optimizasyonu" gibi özellikleri içeriyor.

Güçlü sabit disk birleştirme. Sabit diskleri birleştirmek için hızlı, güçlü ve son derece etkili Disk Defrag işlevi - diğer disk birleştirme araçlarından 10 kat daha hızlı.

indir ile ilgili görsel sonucu
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

YAZAR

1 yorum:

  1. Advanced Systemcare Pro 10.5.0.869 Full >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Advanced Systemcare Pro 10.5.0.869 Full >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Advanced Systemcare Pro 10.5.0.869 Full >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    YanıtlaSil