2 Ağustos 2017 Çarşamba

QILING Disk Master Professional 4.3.6 Build 20170802 FULL

QILING Disk Master Professional 4.3.6 Build 20170802 ile ilgili görsel sonucu

QILING Disk Master Professional , sabit diskinizin içeriğini yedeklemek ve disklerinizi ve bölümlerinizi yönetmek için gerekli araçları ve özellikleri size sunmayı amaçlayan, kapsamlı bir sistem yardımcı programıdır.
Basit kurulum ve iyi tasarlanmış arayüz
Yükleme işleminden sonra uygulama doğrudan kullanılabilir ve benzer uygulamalarla çok fazla deneyim gerektirmez. Yardımcı program, tüm programın ana özelliklerine yönlendiren basit ve iyi organize edilmiş bir kullanıcı arabirimi ile birlikte gelir.
Arayüz, 'Sanal disk', 'Yedekleme ve Kurtarma', 'Disk yönetimi' ve 'Araçlar ve yardımcı programlar' olmak üzere dört ana açıklayıcı kategoriye ayrılmıştır. Hemen karşısında, QILING Disk Master Professional'ın yapamayacağı çok şey olmadığını belirtmek gerekiyor.
Etkileyici miktarda disk yönetimi özellikleri
Çok sayıda gelişmiş araçlarla bu uygulama, bölümleri taşımanıza, yeniden boyutlandırmanıza, oluşturmanıza, biçimlendirmenize, silmenize ve kurtarmanıza, içeriğinizi SSD'den HDD'ye veya tersine götürmenize yardımcı olabilir. Ayrıca, resimlerinizi, müziklerinizi, e-postalarınızı, uygulamalarınızı, videolarınızı yedekleyebilir, şifreleri kullanarak korumaya devam ettirebilir ve hatta günlük, haftalık ve aylık yedeklemeleri planlayabilirsiniz.
Ayrıca, yardımcı program, RAM ve sanal diskleri ve hatta acil durumlu diskler oluşturmanızı, sabit diskinizin sağlığını kontrol etmenizi, yüzey testleri gerçekleştirmenizi, bilgisayarınızı daha eski bir duruma getirmenizi, mevcut sistemi klonlamanızı ve diğer konumlardan çalıştırmanızı sağlar; Dosyaları kalıcı olarak silmek gibi.
Aynı anda güçlü, verimli ve kullanıcı dostu olmayı başarıyor
QILING Disk Master Professional, her şeyi göz önünde bulundurarak, bilgisayarınızın disk yönetimi durumunu sağlam bir şekilde ele almanızı mümkün kılan etkili bir sistem yönetim yardımcı programıdır.

Bu uygulamayla ilgili en iyi şey, size sezgisel ve tamamen kullanılabilirlik hissi uyandıran, ancak yazılımın karışık dünyasında çok yaygın olmayan geniş bir özellik koleksiyonu sağlamasıdır.

indir ile ilgili görsel sonucu

Önceki Yazı
Sonraki Yazı

YAZAR

0 yorum: